Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Soy Luna

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

 

Soy Luna 

 

Soy Luna boede oprindeligt i Mexico. Her nød hun sit deltidsjob og sit venskab med Simon – og så at stå på rulleskøjter. Det var rart og idyllisk. Men pludselig en dag tog hendes liv en uventet drejning, da familien var nødt til at flytte til Argentina.

Nyt land og nye venner

Det slog dog ikke Soy Luna ud af kurs. For udover at være både sød og rar, er hun også viljestærk og ambitiøs. Derfor går der da heller ikke længe, før hun finder nye venner i den lokale rulleskøjtehal Jam & Roller. 

Her møder hun bl.a. den populære Ámbar, som kommer fra en rig familie og er fantastisk dygtig til at stå på rulleskøjter. Det giver hende en masse opmærksomhed – og netop opmærksomhed er noget, Ámbar elsker.

En anden af Soy Lunas nye venner er Matteo. Hans far er italiensk diplomat og derfor har Matteo prøvet at bo mange steder rundt om i verden. Det har givet ham indsigt og viden om lidt af hvert – og han er god til mennesker. Samtidig er han både populær og selvsikker, godt hjulpet på vej af, at han nok er den flotteste dreng på skolen – og lige som Soy Luna, elsker han at stå på rulleskøjter og er dygtig til det. Det demonstrerer han tit på Jam & Roller.

Skab dit eget Soy Luna univers

Er du vild med Soy Luna og hele det spændende, sydamerikanske univers i den populære tv-serie, giver vi dig mulighed for at genskabe det hele på dit eget værelse. Samtidig kan du tage Soy Luna med dig, så hun altid er lige i nærheden, uanset hvor du befinder dig. På den måde er der heller ikke nogen, der kan være i tvivl om, hvilken tv-serie du synes er den bedste.

Gå på opdagelse i de mange spændende produkter og genskab magien fra serien. Eller gør Soy Luna og vennernes rulleskøjte-kunster efter med de flotte Soy Luna rulleskøjter og tilhørende sikkerhedsudstyr. Det skal nok blive sjovt.

 

Soy Luna

Følg i den dejlige, søde og sjove Soy Lunas fodspor med alle de spændende ting, du kender fra tv-serien på Disney Channel. Uanset om du er vild med hendes stil, også elsker at stå på rulleskøjter eller bare er vild med Soy Luna som person, har vi samlet en masse spændende effekter fra serien her på siden. Med dem kan du skabe dit helt eget Soy Luna univers på dit værelse.

Vi bruger cookies Accepter Læs mere