Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Soundmoovz

Filtrer efter
Alder
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter
1 produkter Vis per side 12 | 24 | 48
Filter options

Kroppens bevægelser styrer musikken

For at få det optimale ud af dine musikarmbånd fra Soundmoovz kræver det, at du får gang i kroppen. Musikken følger dine bevægelser i et kontinuerligt flow, og den stopper, hvis der ikke længere er bevægelse. Det kræver lidt øvelse at blive fortrolig med de seje musikarmbånd, men du får hurtigt fornemmelse for det, og jo mere du øver dig, jo bedre bliver du til at sammensætte avancerede rytmer gennem lydene i armbåndene. Soundmoovz armbånd kan bruges både på håndled og ankler, så få gang i både hænder og fødder, og du vil blive overrasket over, hvor lidt der skal til før, at musikken spiller.

Soundmoovz armbånd kobles op til en app på din telefon, og via Bluetooth har du herefter adgang til et væld af forskellige lyde og beats. Aktuelt er der mere end 400 forskellige muligheder i appen, og du kan selv optage og tilføje nye lyde, hvis du kommer forbi en lyd på din vej, som din indre DJ bare må have med på sit næste track. Soundmoovz er kompatibel med iOS 10 og nyere samt Android 4.4 og nyere, og de fleste smartphones kan derfor uden problemer forbindes til Soundmoovz. I appen finder du alt fra hiphop og R&B til synthesizer, klavermusik og diverse robotagtige lyde. Her er således beats for enhver smag, som du kan sammensætte din musik af.

Skab musik sammen med vennerne

Der medfølger to Soundmoovz armbånd i hver pakke, der giver dig adgang til at skabe musik på egen hånd. Det er dog muligt at forbinde op til syv forskellige Soundmoovz armbånd til den samme smartphone, og derved kan du skabe musik i fællesskab med venner og familie og kreere en lang række af avancerede rytmer med mange små detaljer inkorporeret i musikken. Jo flere I er om at bruge Soundmoovz sammen, jo mere avancerede musiknumre har I mulighed for at skabe. Kun fantasien sætter grænser, så prøv jer frem, og lav jeres helt eget band!

Lad musikken udfolde sig, imens I danser. Her er det ikke jer, der følge musikken, men musikken, der følger jer, og I vil hurtigt opdage, at Soundmoovz gemmer på rigtig mange spændende muligheder. Som nybegynder giver det ofte mest mening at starte med afspilning af en af dine yndlingssange, som du løbende igennem nummeret kan smide forskellige beats fra Soundmoovz ind over. Forbind din smartphone til en trådløs højttaler for mere knald på lyden. 

Køb Soundmoovz hos BR

Du finder dine musikarmbånd fra Soundmoovz online her hos BR. Vi leverer inden for 2-3 hverdage, og du skal derfor ikke vente længe på at kunne komme i gang med at skabe din egen musik med Soundmoovz. Bestil i dag – vi glæder os til at levere til dig!

Soundmoovz armbånd fås i sort.

Soundmoovz

Soundmoovz er kreativt og udfordrende legetøj for legebørn i alle aldre. Både børn og voksne vil fascineres af de smarte musikarmbånd, der lader dig agere DJ og sammensætte forskellige beats og lyde til din helt egen musik. Samtidig lægger Soundmoovz op til, at du får bevæget dig. Det er nemlig svært at stå stille, når rytmen først kører, og dansegulvet ligger åbent for dine fødder. Du skaber selv musikken, så kom i gang. Festen venter på dig!

Vi bruger cookies Accepter Læs mere