Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Rubik's Cube

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter
2 produkter Vis per side 12 | 24 | 48
Filter options

På et bestemt tidspunkt hvert år holder alle fodboldfans vejret. Der bliver den årlige Champions League turnering nemlig afholdt!

Er du helt vild med fodbold? Så elsker du sikkert også at se Champions League i fjernsynet med mor og far. Når du hepper på dit yndlingshold, kan det være, de vinder! En sand fodboldfan samler også på fodboldkort og andet merchandise. Det er nemlig super sjovt at samle og spille med vennerne.

Champions League – årets største fodboldturnering

Hvert år afholdes der Champions League, som er en europæisk fodboldturnering afholdt af UEFA. Vinderen får en vandrepokal, som de så skal aflevere året efter, hvis de ikke vinder turneringen igen. De mest kendte hold, der deltager i Champions League, er klubber som Real Madrid, FC Barcelona og AC Milan. Men faktisk er der også flere danske hold, der flere gange har kæmpet sig hele vejen til den spændende turnering!

Hvem er dit absolutte yndlingshold? Du kan samle på samlekort, spillekort og andet merchandise fra Champions League med alle dine yndlingshold og fodboldspillere. Saml dem alle i en samlemappe, så du har styr på alle. Så er de også nemme at tage med i skole, hvis du skal spille med vennerne! Hvis de ikke samler på de seje kort fra Champions League, så vis dem bare din samling – så kan I snart spille mod hinanden!

Samlekort fra Champions League hos BR

Du finder hele udvalget af Champions League merchandise her i BRs webshop. Er du nybegynder, så køb en startpakke med fodboldkort, så du er godt i gang. Saml alle kortene i en samlemappe, hvor der også er en tjekliste, så du kan holde styr på, om du har alle kort! Til din fødselsdag kan du også ønske dig et sejt gavesæt med kort og merchandise fra Champions League. I webshoppen finder du også Champions League klistermærker og boosterpakker.

Det er super sjovt at samle på samlekort fra Champions League. Så velkommen til vores sortiment af merchandise fra Champions League lige ovenfor.

Og hvem ved – måske du også selv spiller for dit yndlingshold om nogle år? Bare gå i gang med at øve dig på fodboldbanen!

Kan du løse en RUBIK S CUBE?

Puha. Første gang, du har en RUBIK’S CUBE i hånden, er det rigtig, rigtig svært. Det er det også anden gang. Men hvis du bliver ved med at øve dig, skal du nok få det lært!

For at løse en rubiks terning skal du have styr på logik og matematik. Og er du rigtig god, kan du løse din RUBIK’S CUBE på bare få minutter! Det kræver dog øvelse, så du må hellere gå i gang. Legen starter her på siden, hvor du finder BRs udvalg af de seje rubiks terninger. Hvilken ønsker du dig?

Vi bruger cookies Accepter Læs mere