Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Qixels

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Med Qixels er det sjovt at skabe sit eget legetøj

Kun kreativiteten sætter grænser med Qixels

Hvad er mere skægt end at designe sit eget legetøj og få sekunder senere løbe rundt med det i hænderne? Med Qixels kan børnene selv bestemme, hvordan små sjove væsner og figurer skal tage sig ud. Du kan vælge mellem flere forskellige temapakker alt efter ungernes ønsker.

Qixels er klar på få sekunder

Det kræver hverken lim eller varme, når børnenes figurer skal samles. Spray blot med den tilhørende sprayflaske med vand, og legetøjet er klar til brug! Så undgår du nemt og bekvemt, at ungerne brænder sig på strygehjernet eller klistrer køkkenbordet til med lim.

Sjov og læring på samme tid

Leg kan styrke både børnenes finmotorik og deres evne til at koncentrere sig samtidig med at de har det sjovt! Lad roen sænke sig rundt om bordet, mens ungerne former den figur, de allerhelst vil lege med.

Skæg for flere aldre

BR anbefaler, at du ikke lader børn under fire år lege med Qixels. Til gengæld er der timevis af sjov for også store unger, når temapakkerne bliver fundet frem. Lad derfor hele familien hygge sig med at samle og spraye figurer. Der kan nemt gå flere timer med det sjove designsæt!

Vi bruger cookies Accepter Læs mere