365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

LEGO® Mindstorms®

Med LEGO®  MINDSTORMS®  bliver det klassiske LEGO®  byggeri taget til et helt nyt niveau! Bliv en del af en verden af sportselskende, totalt styrende, missilskydende robotter og køretøjer, som du kan bygge og styre ved hjælp af din smartenhed eller bærbare computer. Her på siden har vi samlet vores udvalg af det populære LEGO®  MINDSTORMS®  - tag et kig.

Hjernevridende missioner med LEGO®  MINDSTORMS® 

Gør dig klar til en spændende fysisk og digital verden præget af intelligente robotter og køretøjer. Med LEGO®  MINDSTORMS®  Robot Inventor bygger du 5 fantastiske designs, som du kan styre med din smartenhed eller bærbare computer. Du kan sende dem ud at lave sjove aktiviteter, eller du kan udfordre dig selv med spændende missioner.

Følg manualen, eller kickstart din egen kreativitet for at skabe dine helt egne robotter og opfindelser. Robot Inventor indeholder både en intelligent hub, motorer, sensorer og en masse LEGO® elementer - mulighederne er uendelige!

LEGO® MINDSTORMS® sætter gang i legen

Der er intet bedre end legetøj, der udfordrer kreativiteten på bedste vis og samtidig giver anledning til interaktive lege. Måske er du vant til at bygge LEGO®  i alverdens former og farver, men med LEGO® MINDSTORMS® har du muligheden for at gøre dine kreationer levende efterfølgende.

Giv dig i kast som en ægte videnskabsmand, og byg dine helt egne teknologiske legetøjskreationer. LEGO® MINDSTORMS® sørger for interaktivt og spændende legetøj til børn fra 10 år. Hver gang du har bygget en ny, overdådig kreation, kan du dele den online med andre robotfans.

Køb LEGO® MINDSTORMS® allerede i dag!

Tænk sig, at du kan få hele 5 produkter i én med det nye LEGO® MINDSTORMS®! Hver robot har sine helt egne funktioner, styrker og personligheder - og det giver anledning til mange sjove lege. Byg dine helt egne robotter, og hvem ved, måske bliver de nye, seje robotvenner?

Sæt gang i bygningen, og lær at programmere - det tager tid, men mon ikke du ender med at blive en rigtig programmeringsekspert? Gå på opdagelse i vores udvalg af LEGO® MINDSTORMS®, og bestil dit nye yndlingslegetøj hjem allerede i dag.