Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Plus Plus

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Der er masser af forskellige PLUS PLUS-sæt, som indeholder forskellige antal brikker og forskellige farver. Hvad du vælger afhænger helt af, hvor mange og hvor store kreationer du gerne vil bygge – kun fantasien sætter grænser! Du kan lave alt muligt med PLUS PLUS-brikkerne, f.eks. kameraer, biler, halskæder, briller til dyr og bygninger. Og hvorfor ikke lave en hel landsby med forskellige fantasimennesker, så du selv kan bestemme deres personligheder, og hvordan de skal leve deres liv? Eller hvad med at lave en konkurrence sammen med hele familien om at lave den mest fantastiske figur.

Når I har haft det sjovt med at lave forskellige former og figurer, er det tid til at lege med det hele – måske sammen med vennerne. Du kunne også lave et teaterstykke eller finde på forskellige rollelege, hvor du bruger rekvisitter lavet af PLUS PLUS-brikker.

PLUS PLUS – tid til at være kreativ!

PLUS PLUS er unikke og enkle brikker, der med garanti giver timevis af sjov, når du skal lave alle mulige forskellige kreationer i både 2D og 3D af de mange forskellige farver og former. PLUS PLUS-brikkerne er perfekt legetøj til de 3-8-årige, som gerne vil udfordres og udvikle deres kreative evner.
Vi bruger cookies Accepter Læs mere