Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Se produkter herunder
Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Plum Play er skabt til eventyrlig barneleg

En god dag består af lige dele eventyr, leg, tumlen, læring og sjov og ballade. Især hvis man er barn. Derfor er vi også glade for, at du nu kan finde det engelske legetøjsmærke Plum Play på vores hylder. For det er nemlig legetøj, som er bygget til udeleg og fart over feltet. På fis-og-ballade-fabrikken i England laver de hver eneste dag et væld af gyngestativer, sandkasser, dukkehuse, hoppeborge, legekøkkener, løbehjul og super rumraketter. Et barn ville nå at blive voksen på den tid, det ville tage at test-lege alle de forskellige legetøj, som Plum Play laver.

Legetøj, der har bestået prøven

Fælles for alt legetøjet er dog, og kvaliteten er i højsædet. For før legesagerne kan forlade England, skal det nemlig bestå tre prøver.

Er legetøjet sjovt? Det er det heldigvis, for det bedst mulige legetøj giver de bedst mulige børn, som bliver bedre til at styre kroppen omkring, bedre til at holde balancen. Og børn, der bliver stærkere.

Er legetøjet godt nok? Du kan være sikker på, at dit gyngestativ kan holde til en svingtur på titusinde timer, at din sandkasse ikke pludselig løber tør for sand, og at dukkerne i dit dukkehus aldrig bliver hjemløse. Legetøjet er bygget til at holde meget længe. Selv ved hård leg. Og når vi nu taler om hård leg, så er sikkerheden også i top. Der er nemlig nok af ting her i verden, som giver børn buler og splinter – og forældre grå hår og dårlige nerver. Heldigvis er legetøjet fra Plum Play lavet, så alle fra børn til bedsteforældre kan koncentrere sig om det vigtige – nemlig at lege.

Gør legetøjet ondt på naturen? Det er jo altid vigtigt, at legetøjet ikke er kommet til verden på bekostning af jordkloden, for det er jo her, der skal leges. Derfor er træerne, der bliver brugt, også kun hentet fra steder, hvor der ikke er brug for dem. Bæredygtigt børnelegetøj bringer bedre barneleg. Sådan er det bare. Derfor kan du også være sikker på, at der på ingen måder er gift i legetøjet. Det er der nemlig heller ikke meget sjov i.

Heldigvis har Jonathan og Diane Schaffer, som i sin tid startede legetøjsfabrikken, sørget for, at alt legetøjet har bestået de tre prøver. Derfor er legesagerne fra Plum Play også en leg at have liggende på hylderne.

Vi bruger cookies Accepter Læs mere