Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Playmobil

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

PLAYMOBIL er den direkte vej til at skabe din egen, lille verden. Hvis du f.eks. vælger PLAYMOBIL 123 til de mindste PLAYMOBIL-fans, finder du både ponyer, legepladser, flyvemaskiner og brandstationer, som invitere til rolleleg.

Når børnene bliver ældre, siger de ofte: "Jeg vil være ligesom ..." Når dit barn leger med PLAYMOBIL , kan han eller hun vælge at være én helt i én verden om mandagen og en anden  om tirsdagen. I vores sortiment finder du temaer som City Action, Western, Dragons, Knights, Pirates og  Princess. Hvert tema kommer til live gennem de små, glade figurer i mange forskellige roller som bl.a. fjender og helte, der med succes kan overkomme enhver udfordring.

Samtidig giver temaer som City Life, Country, Doll House og Summer Fun  børnene mulighed for at kopiere roller som f.eks. at være venner og en familie og skabe deres egen hverdag i et miniatureunivers.

PLAYMOBIL handler altså om at styrke fantasien og kreativiteten og skabe en masse sjove oplevelser.

PLAYMOBIL – en masse forskellige universer

PLAYMOBIL har været et af børnenes yndlingsbrands i årtier. De forskellige universer og figurer er med til at sætte gang i børnenes fantasi og give dem mulighed for at afprøve forskellige roller. Når du træder ind i PLAYMOBIL-verdenen, finder du muligheder, som fører til timevis af leg.
Vi bruger cookies Accepter Læs mere