Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Play2Learn

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Når du kommer til verden, er der en masse færdigheder, der står klar til at blive udviklet. Og lidt efter lidt udvikler du dig til den person, du er resten af livet.

Barnets færdigheder udvikles

Igennem barnets første år er der flere færdigheder, der skal på plads. De fem sanser skal styrkes, hvor barnet bl.a. lærer farverne at kende. Balancen skal også øves, så barnet til sidst kan gå, løbe og cykle. Og så er der motorikken, hvor barnet lærer, hvordan kroppen styres. Hånd-øje-koordinationen er også helt essentiel at få på plads.

Udover de fysiske færdigheder er det også vigtigt, at barnet får udviklet sine sproglige og logisk-matematiske færdigheder. Du kan allerede udvikle barnets sprog så småt, fra det er helt lille. Tal om de ting, I kigger på, og stille og roligt får dit barn flere og flere ord og sammenhænge under huden. De sociale og personlige færdigheder styrkes, når barnet bruger legetøjet sammen med andre børn eller voksne.

Og så er der de musikalske og rytmiske færdigheder. De er også rigtig sjove at få styr på!

Sjovt og lærende legetøj fra PLAY2LEARN

Det bliver endnu sjovere for barnet at udvikle sine færdigheder med aktivitetslegetøj fra PLAY2LEARN! Barnet lærer nemlig tingene endnu bedre og nemmere, hvis det har det sjovt imens. Med legetøj fra PLAY2LEARN udvikler barnet sig og udvikler nye færdigheder – derfor er legetøjet perfekt til de mindste. Og faktisk er hvert stykke aktivitetslegetøj fra PLAY2LEARN udviklet med barnets præcise alder i øje. Så udvikles færdighederne mest effektivt.

PLAY2LEARN har udviklet et stort sortiment af sjovt aktivitetslegetøj til børn, eksempelvis:

  • Doktorsæt
  • Mikrofon
  • Barnets første gåbil
  • Aktivitetsbord
  • Og meget mere!

Udvikl fantasien og start en leg – enten kan barnet lege alene eller sammen med andre. Det er super sjovt!

PLAY2LEARN hos BR

Hos BR finder du legetøj til børn i alle aldre. Men leder du efter legetøj til de mindste, kan du med fordel gå på udkig i vores sortiment fra PLAY2LEARN. Her bliver alle barnets færdigheder udviklet, og før du får set dig om, kan barnet lægge puslespil og gå med sin gåbil.

Velkommen til en verden af leg hos BR!

PLAY2LEARN udvikler dit barn på en skøn måde

Fra dit barn kommer til verden, begynder det at udvikle sine færdigheder trin for trin. Det sjove legetøj fra PLAY2LEARN er med til at udvikle barnets færdigheder på en sjov måde – for sådan lærer man allerbedst!

Gå på udkig i BRs store sortiment af aktivitetslegetøj fra PLAY2LEARN. Med legetøjet fra PLAY2LEARN kan dit barn både udvikle sin koordination, balance og sociale færdigheder. Det er skønt at være lille, når der leges med alle tingene fra PLAY2LEARN! Velkommen til sortimentet.

Vi bruger cookies Accepter Læs mere