Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

 

Pikmi Pops

Har du og dit barn endnu ikke stiftet bekendtskab med de søde og sjove PIKMI POPS, så kan det kun gå for langsomt. Denne type legetøj er ikke set før, og så kommer det i en spændende forklædning, hvor du ved første øjekast måske tror, at det er en stor slikkepind, men efter du får kigget nærmere på den, vil du opdage, at det er meget andet end det. Inde i PIKMI POPS gemmer sig nemlig en bedårende plysfigur, der dufter himmelsk og tilfredsstiller din lugtesans 100 procent!

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

PIKMI POPS HOS BR

 

Hos BR kan du få flere forskellige typer af PIKMI POPS. Fælles for dem alle er, at de indeholder en lille slikkepind og en sød figur. Men der findes flere forskellige plysdyr. Køber du et til dit barn, kan han eller hun være heldig at få fat i hunden Espi, katten Tweezle eller kaninen Huddy. Derudover indeholder hver pakke en sød overraskelsesfigur og en slikkepindholder, så du får altså rigtig mange små dele med, når du køber en PIKMI POPS. Det kan være rigtig svært for et barn at vælge legetøj, for ofte vil de gerne bare have lidt af det hele. Med disse sjove figurer er der ingen grund til at vælge nogen fra. De kommer nemlig til fantastiske priser, der tillader, at dit barn har en hel samling af dem hjemme på værelset.

 

Overrask derfor til dit barns kommende fødselsdag med PIKMI POPS under gaveindpakningen, og skab julelys i øjnene på den lille. Hos BR er vi glade for og stolte over at kunne præsentere et fint udvalg af de populære plysdyr. Brug tid sammen med dit barn, og udvælg jeres favoritter her på siden, eller kig forbi en af vores fysiske butikker for at få et nærmere syn på de mange valgmuligheder. Dit barn vil elske at blive introduceret til denne fortryllende verden af nuttede væsner. Hos BR har vi alt, hvad hjertet kan begære af sødt, sjovt og spændende legetøj til både drenge og piger.

Vi bruger cookies Accepter Læs mere