365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Sylvanian Families huse

Det har altid været populært at lege med dukkehus, men med Sylvanian Families bliver dukkehusene fyldt op med søde dyr fremfor dukker. Vælg mellem et udvalg af søde huse, hvor dine Sylvanian Families kan nyde dagligdagen og besøge hinanden i landsbyen. Se vores sortiment herunder.

Lad familierne få tag over hovedet 

Sylvanian Families er ikke blot et dukkehus med dukker. Her er tale om et helt univers med søde dyrefamilier - alle er glade, alle er venner, og alle har et trygt og dejligt hjem at bo i. Hils på Sylvanian Families-figurer som familien Skumfidusmus og familien Labrador.  

Med det helt rette udstyr er der lagt op til et eventyrligt legeunivers, hvor landsbyens beboere handler ind, slapper af i sofaen og går på arbejde. Dit barn bestemmer, hvor familierne skal bo, og hvordan hverdagen skal udformes - kun fantasien sætter grænser! 

Tag på besøg i dit eget Sylvanian-univers 

Hvilket dyr er dit barns favorit? Vælg mellem søde kaniner, elegante katte og bløde får. Selvom figurerne er dyr, kan de sagtens agere som rigtige mennesker, og måske dit barn endda kan drage scenarier fra jeres familieliv ind i legen. 

Børn bliver ofte inspireret af episoder fra deres egen dagligdag, og der er ingen tvivl om, at Sylvanian-universet skaber de perfekte rammer til at lade legen udfolde sig. Her er lagt op til mange timers leg - dit barn kan fordybe sig på egen hånd eller lade legen udfolde sig i selskab med legekammerater.  

Find dit Sylvanian-hus lige her! 

Hos BR finder du et stort udvalg af Sylvanian-huse, som er første skridt til den perfekte Sylvanian-leg. Vælg mellem alverdens figurer og tilbehør, så dit barn har rig mulighed for at forny legen og udvikle kreativiteten. Du finder et væld af møbler, tøj og køretøjer, som alt sammen puster liv i en ny leg. 

Start din Sylvanian Families-samling allerede i dag, og husk at holde øje hos BR.dk, hvor vi løbende får nye varer og tilføjelser til lige netop dette univers. Sæt lynhurtigt legen i gang, og bestil dine favoritter fra Sylvanian Families allerede i dag. Hos BR sørger vi for en hurtig og sikker levering.