365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Razor løbehjul

Razor har igennem 20 år skabt fantastiske produkter herunder løbehjul, der forener frihed og køreglæde. Razor er skabt i Californien og kombinerer en tradition for actionsport med innovation og teknologi – til inspiration og begejstring. Find det løbehjul der giver den bedste køreglæde hos jer. 

Razor løbehjul

Det er lørdag, forældrene vil gerne ud på en hyggelig gåtur med hele familien, men børnene synes, at det er så kedeligt at gå. Benene bliver trætte efter 5 minutter, og pludselig er der meget langt hjem. Hvad gør vi nu?

Et løbehjul er et hit hos de fleste børn, og uanset om dit barn er 3 eller 9 år, vil gåturen pludselig føles som en leg, når der kan køres på løbehjul. Razor designer og fremstiller løbehjul til både store og små, og du har dermed rig mulighed for at introducere dit barn for et af de seje løbehjul i en tidlig alder. Så er der lagt i kakkelovnen til mange gode ture med fart på!

Vind i håret og røde kinder på et Razor løbehjul

Razor kan være din trofaste løbehjulspartner gennem hele barndommen. Start med en af de små varianter i et fint design, allerede når dit barn kan gå. Med alderen kan I skifte over til et af de hurtige trickløbehjul i seje farver. Uanset hvilken aldersgruppe dit barn passer i, og hvilket løbehjul der bliver valgt, er der flere gode fordele:

  • Du kan få dit barn væk fra skærmen og ud i den friske luft med et af de seje løbehjul
  • Løbehjulet sørger for, at dit barn kan få rørt sig og får god motion
  • Et løbehjul behøver ikke blot at være en hyggelig fritidsaktivitet. Hvis barnet får smag for det, kan det måske blive den helt nye sportsgren!

Et Razor-løbehjul, der slår gnister!

Razor udvikler deres løbehjul i samarbejde med professionelle løbehjulsløbere, så der er ingen tvivl om, at dit barn får et køretøj i allerhøjeste kvalitet.

Der er lagt an til mange timers sjov med at køre stærkt og lave tricks på et af de fede løbehjul, og hos BR har vi sørget for, at du kan få alt lige fra løbehjul til beskyttelsessæt. Så er dit barn helt klar til at komme ud!