Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Nerf

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Skumkampe med NERF-blasters

NERF er lig med skumblastere. Når du leger med NERF-blasterne kan du have sjove kampe med din familie og venner. Det er en god måde at lære at konkurrere på og lære, at nogle gange vinder man, og nogle gange taber man.

NERF blev i 1970 lanceret som verdens første indendørsbold. NERF-bolden, som var lavet af skumgummi, kunne ikke ødelægge noget, og det gjorde ikke ondt at blive ramt af den. Efterhånden blev der lanceret en lang række skumbolde med blød tekstur og klare neonfarver, som kunne bruges til fodbold, volleyball og basketball.

I dag kan du finde en lang række blastere fra NERF med skumammunition i klare farver. Og ingen kommer til skade, når I leger med dem. Sjovt legetøj til sjove lege! Tag en kamp i solen med en blaster fyldt med vand. Hos os kan du finde masser af blastere, som inspirerer til fokus, strategi, tålmodighed og måske endda teamspirit.

Så kom i gang, sæt scenen, test dine evner, og hav det sjovt. 


Forårsprognose: Det bliver vejr til at ramme plet!

Sigt, skyd og ram! Find skumskydere og buer frem, for nu er det tid til social og aktiv leg for hele familien!

Sæt en forhindringsbane op, og se, hvem der kommer først. Skyd til måls, og få flest point for at vinde – eller måske kræver teknikken og sigtet til lidt mere øvelse, før I er klar til den store mission? Uanset hvad I leger, finder I, hvad I skal bruge – lige fra NERF Zombie Strikes og Doom Lands til AIR STORM-buer og OUTRA BLAST Atomic Power Popper-blastere – lige her!

Vi bruger cookies Accepter Læs mere