Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

My Little Pony

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

MY LITTLE PONY legetøj – perfekt til de mindste

My Little Pony er en populær tv- og legetøjsserie med farverige ponyfigurer. De magiske My Little Pony-figurer blev allerede kort efter lanceringen i 1983 et hit blandt millioner af børn verden over. My Little Pony fremmer venskab og sjov blandt børn. Den populære ponyfigur fås i mange varianter, og med de mange søde legesæt er der altid et, der egner sig til netop dit My Little Pony-eventyr. 

 "Hvis jeg er Applejack og Rainbow Dash, vil du så være Rarity og Twilight Sparkle? Så kan du bo der, og jeg kan bo her." Når dit barn samler på de flotte MY LITTLE PONY-heste med de karakteristiske, farverige kroppe, manker, der skal børstes, glimmervinger og "skønhedspletter", kommer de hurtigt ind en magisk MY LITTLE PONY-verden.

Og de søde ponyer har alle et navn og deres helt egen personlighed, som børnene kender fra spil og film, så MY LITTLE PONY er også et univers, der opfordrer til rollelege. Det er samtidigt vigtigt at tage sig af og pleje ponyerne, som var de små venner.

Hos os kan du finde mange legesæt. Hvad med et bryllup på et slot eller et krystalpalads? Se også alt det flotte merchandise – du kan finde alt fra balloner til MY LITTLE PONY Lulla Lite-lampe.

Vi bruger cookies Accepter Læs mere