Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Monster High

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Inspireret af monsterfilmene står MONSTER HIGH for de mørke, de skræmtastiske og de uhyggelige sider af livet. Måske fordi vi ikke taler så meget om det, elsker børnene bare MONSTER HIGH-universet. Du synes måske, figurerne er kontroversielle, men børnene har taget dem til sig, og de synes, at figurernes ufuldkommenhed er både spændende og sejt.

Med navne som Frankie Stein, Ghoulia Yelps, Draculaura og Clawdeen Wolf er det indlysende, hvem der er figurernes forældre. Både Dracula og Frankenstein er repræsenteret sammen med andre dæmoner og varulve.

Som du måske har bemærket, er både figurerne, skoene, tøjet og øreringene kunstnerisk veludførte og detaljerede. Det lægger børnene også mærke til, og de mindre børn elsker derfor at samle på MONSTER HIGH-figurerne og bruge timer på bare at betragte de mange detaljer.

Det stærke MONSTER HIGH-brand omfatter da også meget mere end blot figurerne. Tilbehør og merchandise som MONSTER HIGH-skoletasker og -madkasser er meget populære blandt de mange fans af det skræmtastiske univers. 

MONSTER HIGH – dæmonernes døtre

MONSTER HIGH-figurerne var anderledes lige fra starten. Ikke noget mainstreamtøj, intet fokus på idealer, ingen flotte huse og biler. I stedet får du skræmtastiske piger og drenge og et helt anderledes, men fantastisk univers.
Vi bruger cookies Accepter Læs mere