Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Littlest Pet Shop

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

LITTLEST PET SHOP-universet omfatter en lange række forskellige dyr, f.eks. kaniner, hunde, katte, hamstere, mus, flagermus, heste og mange flere, som er sjove at samle på. Det kan også være, at dit barn kunne tænke sig at bytte sig til en anden figur, han eller hun hellere vil have.

LITTLEST PET SHOP-kæledyrene har ofte forskelligt tilbehør, som f.eks. hårbørster, hundesnore, rutsjebaner og små hjem. Nogle af dem laver tyggelyde, når de får mad, andre lyser op, når du samler dem op i hånden, og andre igen kan danse. De har store øjne og er ret detaljerede personligheder, som gør dem sjove at lege med.

Der er også mange forskellige legesæt til de små LITTLEST PET SHOP-kæledyr, som f.eks. et bageri, en frisørsalon, legetøj til hunde og fugle og tilbehør til en isbod eller en slikbutik.

LITTLEST PET SHOP – søde og sjove dyr

LITTLEST PET SHOP er en verden af søde og sjove kæledyr i forskellige omgivelser og situationer. LITTLEST PET SHOP-kæledyrene har brug for masser af opmærksomhed. Derfor er det godt, at de er så små, at du kan tage dem med allevegne – på ferie, i børnehaven, i skolen, og når du skal besøge en ven.
Vi bruger cookies Accepter Læs mere