Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

LEGO Technic

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

LEGO® Technic – til de erfarne LEGO konstruktører

At bygge avancerede gearkasser, stempelmotorer, der fungerer rigtigt, styresystemer og kranarme – det lyder som noget, mekanikere og ingeniører beskæftiger sig med. Måske, medmindre du er en LEGO® Technic fan, der elsker at bygge, udtænke og konstruere for dig selv eller sammen med dine venner.

LEGO® Technic er en verden af konstruktion. LEGO® Technic er beregnet til at konstruere med og giver mulighed for at bygge avancerede og virkelighedstro konstruktioner, som kan bruges sammen med andre LEGO klodser. Elementer som affjedringer og trykluft gør det muligt at bygge en række køre- og fartøjer med realistiske og virkelighedstro funktioner, fra døre, som åbner automatisk, til kraftige firhjulstrækkere. Alt fra kraner til den nyeste superbil – alle LEGO® Technic sættene kan bygges om til et andet køre- eller fartøj eller en anden funktion, som alt sammen er med til at udvide legen i det uendelige. Kom i gang, inviter andre til at være med til at bygge med LEGO® Technic – og oplev, hvordan samarbejdet er med til, at I når målet og samtidig har det sjovt.

Når du kigger på vores sortiment, finder du både byggesæt med køre- og fartøjer som monsterbiler, offroadere, traktorer, gravemaskiner, men også en helikopter og en flyvemaskine. De spændende LEGO® Technic konstruktionssæt byder på masser af udfordringer og tager fantasien et skridt videre. 

Vi bruger cookies Accepter Læs mere