Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

LEGO Nyheder

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

LEGO Nyheder

Danske LEGO er i en liga helt for sig selv med deres mange, spændende serier af byggesæt. Hos BR fører vi dem alle sammen og her på siden har vi samlet alle de nyeste byggesæt fra LEGO. Så står der LEGO på ønskesedlen, er det her, du finder de nyeste klodser på markedet.

Uanset om du skal købe en gave til en dreng eller pige – eller til voksne for den sags skyld – er der altid nyheder og inspiration at hente hos LEGO. Udvalget spænder vidt fra LEGOs egne serier som LEGO Duplo, LEGO CITY, LEGO Friends og LEGO Technic og til alle de kendte figurer, maskiner og bygninger fra Star Wars, Batman og de mange andre superhelte fra DC- og Marvel-universet.

Skab dit helt eget univers

Den største fordel ved LEGO er, at du får mulighed for at skabe dit helt eget univers, lige som du vil have det. Følg byggevejledningerne slavisk eller foretag dine egne ændringer. Eller miks maskiner og karakterer på tværs af de forskellige serier og skab dit helt eget, totalt unikke univers.

Med LEGO er alting muligt. Det er bare et spørgsmål om at få ideen og konvertere den til noget, der kan bygges med de mange fantastiske klodser, der følger med i æsken.

LEGO – til alle aldersklasser

Det allerbedste er, at du aldrig bliver for gammel til at lege med LEGO. Til de mindste er der de lidt større LEGO Duplo-klodser, der gør det nemmere for de små at komme i gang med at udforske det magiske LEGO-univers.

Til de lidt større børn er der de kendte LEGO-klodser, som i dag fås i forskellige serier som f.eks. LEGO CITY, LEGO Ninjago og LEGO Marvel Super Heroes – for nu bare at nævne et par stykker. Hver enkelt danner grundlaget for sit helt eget univers, hvor fantasien kan få frit spil. Samtidig fås klodserne i former og med meget mere funktionalitet, end dengang mor og far var små. Det gør det færdige resultat meget mere realistisk og giver langt flere muligheder.

Til de største børn bliver mulighederne endnu mere avancerede, når først LEGO Technic og LEGO Creator kommer på banen. Her kan der både bygges maskiner og køretøjer, der matcher virkelighedens originaler – eller skabes helt nye konstruktioner, der endnu mangler at blive sat i produktion.

Til voksne gør LEGO Architecture det muligt at genskabe nogle verdens arkitektoniske mesterværker i en størrelse, der lige passer til hæderspladsen på reolen eller et hjørne af skrivebordet.

Vi bruger cookies Accepter Læs mere