Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

LEGO® Friends – en verden, I vil elske

At lege med LEGO® Friends er som at træde ind i en lille, vidunderlig verden, som er helt sin egen. Men det er også en verden, som vi alle kender. Det er nemlig vigtigt at få venner og have det sjovt – for både store og små.

LEGO® Friends er perfekt til rolleleg og kombinerer de klassiske byggeoplevelser medLEGO klodser med situationer fra dagligdagen. Mia, Emma, Andrea, Stephanie og Olivia er LEGO® Friends-venner, og de har naturligvis hver især deres helt egen personlighed. Men det vigtigste er, at de elsker at have det sjovt sammen.

De mange legesæt, tilbehøret og de fantasifulde detaljer er med til at styrke dit barns legeoplevelse og udvikle kreativiteten.  LEGO® Friends pigerne går på HEARTLAKE High, hvor de har timer og frikvarterer, de bor i en by, passer de søde dyr, dyrker sport og går i butikker, de hygger sig på Delfinbåden og elsker at være Seje på vandscooter. Ligesom andre venner snakker og griner de sammen, og måske er de også lidt kede af det engang imellem.

Tag med LEGO® Friends, og du er godt på vej mod timevis af sjov og fantasifuld leg! Husk at kaste et blik på vores sortiment af madkasser, drikkedunke, tallerkener og sengetøj – her møder du også LEGO® Friends

Vi bruger cookies Accepter Læs mere