Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

LEGO® City – baseret på dagligdagen

Elementerne i LEGO® City danner rammerne for hverdagslivet i en storby. Ikoniske køretøjer og bygninger udgør baggrunden for denne travle by, hvor hverdagens helte fanger de slemme fyre, hvor redningsfolk står klar, når der sker en ulykke – og hvor livet stadig er godt.

"Ring 112 – det er en nødsituation. Det brænder – vi har brug for brandfolkene og alle brandbilerne så hurtigt som muligt." "Hvem er ansvarlig for politistationen?" Dette er blot en af mange mulige scener, når dit barn leger med LEGO® City og overfører elementer fra hverdagen til de kendte figurer. Alle, der er med, får lyst til at skabe en verden fyldt med action, humor og charme.

LEGO® City temaernes mange detaljer og uendelige muligheder giver timevis af leg. Se f.eks. helikopteren, der er klar til at cirkulere rundt oppe i luften i jagten på røverne, eller hvad med at blive en politibetjent på en firhjulstrukket motorcykel? Eller tag en tur ud til vandet, hvor kystvagterne holder øje med alle, der tager sig en svømmetur – klar til at gribe ind, hvis der skulle ske en ulykke.

Tag også et kig på vores LEGO® City merchandise, som omfatter skoletasker, håndklæder, ure og meget andet. 

Vi bruger cookies Accepter Læs mere