Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Brickheadz

Filtrer efter
Alder
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Har du lyst til at samle på noget helt nyt og spændende, der samtidig er en kærlighedserklæring til alle de kendte figurer fra tegneserier og film, som du holder af. 

Det handler om LEGO Brick Headz, som er en serie sjove, karikerede og meget flotte LEGO-figurer. De er bygget af klassiske LEGO-klodser og står på en display-stand. De har et ekstra stort, karikeret ansigt med arme og ben, der ikke kan bevæges. Serien består af mange af de kendte Marvel og DC Comics superhelte, samt kendte figurer fra Disneys store filmklassikere.

Optag dine egne LEGO Brick Headz film

Ønsk dig de karakterer, du synes er sejeste eller saml hele serien. Lad figurerne optræde i optagelserne til dine egne LEGO Brick Headz film, hvor de kendte karakterer møder hinanden i nye, spændende konstellationer.

Hvad kunne f.eks. Iron Man og Captain Jack Sparrow ikke udrette og opleve sammen – eller mod hinanden?

Eller hvordan ville Captain Armando Salazar tackle The Joker, hvis de tørnede sammen i en episk film, optaget hjemme på dit eget værelse med din mobil?

Byg kulisserne af LEGO-klodser eller lad de sjove LEGO Brick Headz gæsteoptræde i forskellige af de kendte byggesæt fra LEGO City eller andre byggeserier fra LEGO.

Mulighederne er utallige og kun din og dine venners fantasi sætter grænserne for, hvad jeres samling af LEGO Brick Headz kan opleve i netop jeres film.

Start din egen samling af LEGO Brick Headz i dag

Din egen LEGO Brick Headz-samling starter med de første LEGO Brick Headz-karakterer. Bestil dem her eller send et link til siden, når du skal give familien ønsker til din fødselsdag.

 

LEGO Brick Headz – din nye samling

Med LEGO Brick Headz får du mulighed for at starte en ny samling med karikerede udgaver af dine favoritkarakterer fra film og tegneserier. Her er alle de kendte figurer fra Batman over Captain America og til Belle og Beast fra den kendte Disney-film Skønheden og Udyret.

Vi bruger cookies Accepter Læs mere