Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Lamaze

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

LAMAZE-legetøj er farverigt og dejligt at røre ved. Nogle gange siger figurerne eller materialerne lyde, hvilket stimulerer barnet til aktiv leg. Legetøjet er designet til at udvikle barnets sanser og motorik, fra det er ganske lille. Tag for eksempel LAMAZE-måleormen, hvor barnet kan udforske hænder og fødder og samtidig udvikle hånd-øje-koordinationen. Ormen er lavet af forskellige materialer, siger lyde og har forskellige overraskelser, som holder barnet beskæftiget i lang tid.

LAMAZE-figurerne ligner ofte velkendte dyr som elefanter, bier, sommerfugle, heste osv. De er sjove og indgår ofte i historier for børn, hvilket gør dem letgenkendelige for dit barn. LAMAZE-legetøjet omfatter også en lang række hånd- og fodrangler, bøger, babygyms og meget andet.

Lad dit barns udvikling starte med legetøj fra LAMAZE!

LAMAZE – stimulerende legetøj til de mindste børn

LAMAZE-produkterne, der er specielt udviklet af særligt uddannede lærere og psykologer, favner et udvalg af stimulerende kvalitetslegetøj til børn i alderen 0-2 år. Når barnet bliver ældre og har udviklet flere færdigheder, kan det samme LAMAZE-legetøj måske bruges på en helt ny måde. På den måde har legetøjet en lang levetid.
Vi bruger cookies Accepter Læs mere