365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
0
Din kurv
0

Nerf

Nerf gun kampen er i gang! Parat, start – skyd!

Der er fuld action på, når de store Nerf guns er fulde af farverige Nerf skud, der skal ramme målet. Om det er hemmelige agenter, der er på mission, eller om det er soldater, der skal forsvare basen, så er det bare med at være hurtig på aftrækkerne, når modstanderne kommer for tæt på.

 

Fordele ved at vælge en Nerf pistol:

  • De er realistiske, men skuddene er bløde, så det ikke gør ondt
  • Der findes mange forskellige størrelser våben og antal skud
  • Alle modeller kan bruges sammen, så der er rig mulighed for samspil

 

En Nerfgun opfylder alle pigers og drenges behov for action og fart på legen. Du kan altid være heldig at finde gode Nerf guns-tilbud, men kan du ikke vente, så findes der altid Nerf guns i alle prisklasser at vælge imellem.

 

Sådan finder du den rette nerf gun

De seje Nerf guns med skumpatroner topper rigtig mange ønskelister til både jul og fødselsdage hos børn og betweenagers, så i langt de fleste tilfælde går du ikke galt i byen ved at købe en af de farvestrålende skumpistoler, når du skal give gaver.

- Nerf gun: Der er altid plads til endnu en Nerf gun i samlingen, og er du heldig at finde en af de helt store Nerf guns på tilbud, så er det altid et godt valg. En pistol er et godt valg til en nybegynder eller en med en lille samling.

- Nerf tilbehør: Det kan også være en rigtig sej idé at vælge noget af det superfede tilbehør, der er tilgængeligt. Det er et oplagt valg til en, der allerede har en stor samling våben.

 

Vælg mellem mange forskellige varianter herover, og bestil din Nerf gun i dag! Husk vi har 365 dages bytteservice.