365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv
0

My Little Pony

My Little Pony legetøj – nostalgi, når det er bedst

Der er lagt op til mange timers kreativ leg med de farverige, søde figurer fra My Little Pony, der har taget børn over hele verden med storm. Lad vennerne hjælpe hinanden med at løse opgaver eller nyde en dejlig picnic sammen med Barbie og hendes venner, det er kun fantasien, der sætter grænser for eventyrene.

 

Tre grunde til at vælge My Little Pony figurer:

  • De fine farver og søde figurer gør alle i godt humør
  • Der kan leges alene eller flere sammen, hvor legen udvikles
  • Figurerne findes i mange størrelser, farver og materialer

Enhjørning, Pegasus eller Alicorn gør ingen forskel, for de søde My Little Pony bamser leger gladeligt sammen i en verden, hvor venskab er ren magi. Lad de søde ponyer deltage i legen, pynte værelset eller pryde hovedet, når der skal køres på cykel, for de gør bare alting lidt sjovere og sødere.

 

Find det rette My Little Pony legetøj

Der findes et helt farvestrålende og fantasifuldt univers omkring de små venskabsponyer, som naturligvis er repræsenteret hos BR. Det betyder, at der er rigeligt at vælge imellem, når du skal finde den helt rigtige My Little Pony, men du kan altid overveje følgende muligheder:

- Figurer: Der findes et væld af de søde figurer i både blød og hård version, så du kan vælge den helt rigtige til din pony-fan, som med garanti kan få mange timers sjov leg ud af figuren.

- Tilbehør: De mange muligheder for at pynte værelset eller bruge ponyerne på en anden måde er et oplagt valg, hvis du skal give en gave til en pony-fan med mange figurer i forvejen.

 

Se det flotte udvalg herover, og bestil din My Little Pony allerede i dag! Vi giver 365 dages bytteservice i alle vores butikker.