365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

LOL dukker

LOL Surprise-dukker er ikke blot endnu en legetøjsdukke. Det er ikke nogen hemmelighed, at det er en dukke med store øjne, flot hår og pæne outfits - men der er et lille twist. Du er nemlig aldrig helt sikker på, hvad du får, og det giver anledning til sjove overraskelser!

Overraskelse efter overraskelse med LOL-dukker

Du har måske lagt mærke til det. Når børn modtager gaver, er det oftest selve udpakningen, der er den allersjoveste. Når gaven er pakket op, er glæden ikke til at tage fejl af, men hvis der ligger flere gaver og venter, kan det være helt svært for barnet at abstrahere fra dette. Og det er lige præcis en af tankerne bag LOL Surprise-dukker.

Her får du en klar kombination af udpakning, overraskelser og gennemført legetøj - hvad mere kan man ønske sig?

Hvilken LOL Surprise-dukke får du?

Der er ingen tvivl om, at LOL Surprise er et af de mest kreative og sjove stykker legetøj. Det er tydeligt, at der er tanke bag hver enkelt lille detalje for at skabe den bedste oplevelse for barnet. Indpakningerne fungerer således, at du ikke er sikker på, hvilken dukke du får.

Udpakningen er lang, og for hvert lag du piller af, får du et hint til, hvilken dukke der gemmer sig til sidst - kan du mon gætte det? Dit barn vil helt sikkert vente spændt, imens afsløringen kommer tættere og tættere på. Der findes en bred vifte af LOL Surprise-dukker, og de har hver især deres eget look.

Køb LOL Surprise-dukker hos BR

Hos BR finder du et bredt udvalg af dukker fra LOL Surprise. Fælles for dem alle er, at de er smukke, farverige og karakteristiske i deres udseende, og det giver anledning til mange gode lege! Det er en del af overraskelsen, at du kan få to af de samme dukker, men mon ikke en af de andre børn har en anden, så I kan bytte?

Start samlingen allerede nu - måske du en dag ender med en af hver LOL-dukke. Gå på opdagelse i vores udvalg, og prøv lykken. Vi sørger for en hurtig levering, så du snart kan få spændingen afsløret.