Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Kinetic Sand

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Kinetic Sand - sjov med formbart sand

Kinetic Sand skulpturer varer for evigt

Det er trist, når vejr og vind ødelægger børnenes fine sandskulturer i sandkassen. Men med legesandet Kinetic Sand kan kreativiteten slippes løs inden døre og endda med fint og farvestrålende sand! Form et sandslot i dagens yndlingsfarve, rul en række sandkager eller skær sjove sandfigurer ud. Legesandet tørrer aldrig ud, så børnene kan beholde de fine kreationer, indtil en ny idé popper op.

I regn, slud og sol

Er strandturen aflyst på grund af silende regn? Eller er temperaturen for høj og solen for brændende til, at børnene skal være ude? Med Kinetic Sand inden for rækkevidde er både vejr og omgivelser ligegyldige. Det formbare sand kan bruges i køkkenet, på stuebordet eller på børneværelset.

Slip kreativiteten løs

Leg kan styrke både børnenes finmotorik og deres evne til at koncentrere sig samtidig med at de har det sjovt! Kun fantasien sætter derfor grænser, når pakken med Kinetic Sand bliver åbnet. Måske skal I bage lyserøde sandkager, forme en grøn snemand eller bygge et blåt kongeslot? Lad børnene bestemme og se, hvor fantasi og kreativitet kan lede jer hen. Måske giver resultatet idéer til morgendagens sjoveste leg?

Vi bruger cookies Accepter Læs mere