Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Jungle Gym

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Jungle Gym legetårne hos BR

Forvandl baghaven til et fortryllende palads med et imponerende legetårn eller kom borgerne til undsætning fra den sjove rutsjebane – hos BR finder du et stort udvalg af Jungle Gym legetårne med smarte tilbygningsmoduler, der gør legen endnu mere eventyrlig.

En verden af leg

Byd dine gæster til te og kage i et hyggeligt legehus, eller beskyt fortet mod løbske banditter – legen stopper aldrig med din helt egen legeplads i haven! Legetårnet er perfekt, når du skal erobre verdenshavene som berømte sørøvere, holde hemmelige møder i hulen og lege prinser og prinsesser. Udvid legetårnet med et væld af sjove gynge- og klatremoduler og få præcis den legeplads du ønsker.

På varme sommerdage er det meget sjovere at lege i kølige omgivelser, og rutsjebanen er den perfekte vandrutsjebane! Følg den smarte vejledning på bagsiden og inviter dine venner på vandkamp i et vaskeægte vandland.

Hvorfor et legetårn?

Fri leg er faktisk mere end bare underholdning for dit barn. Modsat fjernsyn og computerspil udvikler det dit barn både fysisk og kreativt og danner grundstenene for mange personlige kompetencer i fremtiden. Når en opdagelsesrejse i hjertet af regnskoven skal krydse en gammel hængebro, er det vigtigt at holde hovedet koldt, og når klubhuset skal have ny formand, skal alle kunne komme til orde.

Et legetårn er en fantastisk legekammerat og holder børnene aktive hele dagen. I klatrerebene lærer de om motorik, og bevægelse styrker naturligt deres balanceevne. Det høje ræling sørger for sikre omgivelser og giver plads til fantasien – med et uendeligt univers af leg i baghaven er der slet ikke tid til at hænge foran fjernsynet!

Samling af dit Jungle Gym legetårn

Pakkerne leveres komplette med overskuelige brugervejledninger, der gør det nemt og smertefrit at samle det hele – legen venter lige om hjørnet!

Da dit legetårn nok skal komme i nærkontakt med både regn og slud, hjælper det trykimprægnerede træ, fri for arsen, med at holde din nye legeplads flot og ung i mange år. Forlæng holdbarheden endnu mere ved jævnlig rengøring med mild børste og blid sæbe.

Se mere hos BR

Bestil dit Jungle Gym legetårn hos BR i dag – med et personligt legeland i baghaven er dine børn godt rustede mod kedsommelige eftermiddage i mange år frem. Få svar på spørgsmål omkring montering og moduler på vores live chat og bliv klogere på levering og returnering her.

Vi bruger cookies Accepter Læs mere