Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Hot Wheels

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

HOT WHEELS kan hurtigt få dig til at glemme tiden, når du først bliver rigtig bidt af universet. Hvis dit barn godt kan lide at konstruere, vil han eller hun hurtigt blive begejstret for at lege med og sætte HOT WHEELS-baner sammen, forberede de næste løb og fortælle om, hvem der løb af med sejren. Når banen er sat op, er du klar til at sende bilerne af sted som en kugle i et flipperspil og forsøge at ramme de blinkende mål, som køretøjerne passerer undervejs. Hvem får flest point på kortest tid? Det er racerløb mod uret – hvem slår verdensrekorden?

For at komme godt i gang med HOT WHEELS-løbene kan du f.eks. vælge HOT WHEELS Costum Motors-startsættet, HOT WHEELS Team Hot-racerbilerne eller Ballistiks og SpinShotz. Hvis du så ovenikøbet kombinerer HOT WHEELS-bilerne og -banerne med en app på din iPad, får du mulighed for at kæmpe mod både en T-rex, robotter, hajer og andre dinosaurusser. Det tager racerbaner til et helt nyt niveau, og du får stadig et kick af høj fart, kontrol og action.

HOT WHEELS – det er dig, der styrer

Stunts, fart og loops gør HOT WHEELS til et fantastisk univers, hvis du er til action og kontrol. Du kan bruge mange, sjove timer med at bygge en hvælving, en flersporet bane, konkurrere mod dig selv eller udfordre en af dine venner. Gør dig klar til masser af fart!
Vi bruger cookies Accepter Læs mere