Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Heelys

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Heely sætter fart på dine sneakers

Er du vild med at stå på rulleskøjter og suse afsted hen af fortovet? Så er Heelys lige noget for dig. Med de smarte Heelys får du et par seje sneakers med indbyggede hjul på hælene, der kan gemmes væk og poppes frem, når du får lyst til at rulle hen af gaden. Med Heely behøver du derfor ikke at tage rulleskøjterne under armen – hjulene er gemt lige under dine sko!

Hvorfor gå, når du kan køre?

Læg alt din vægt på tæerne, sæt hælene i og glid afsted på de seje Heelys! Med Heelys bliver det derfor sjovt og underholdende at bære de seje snearkers. Så er du og vennerne klar til at øve tricks på hjul. Mister du balancen, kan du nemt finde den ved at lægge alt din vægt på tæerne. Med et par smarte Heely sneakers kan du altid finde hjulene frem og rulle afsted på fortovet eller i skolegården, hvis du får lyst til sjov og ballade i pausen! Når du er færdig med at lave tricks på hjul og skal tilbage til skolebænken, gemmer du nemt hjulene væk og smutter ind i lokalet i dine flotte og farverige sneakers. Heelys ligner nemlig et par almindelige seje sneakers, der fås i flotte farver med smarte print.

Med Heelys har du altid underholdningen gemt i de smarte sko, der fås i flotte farvekombinationer til drenge og piger. Du og vennerne kan derfor betræde gaderne i et part smarte og farverige Heelys – og får I lyst til at rulle afsted, behøver I bare at sætte hælene i og glide afsted på de små og sjove hjul, der gemmer sig i sålerne. Men husk beskyttelsesudstyr! Heelys kræver en god balance, der skal øves flere gange, før du trygt kan trille afsted uden beskyttelse. Derfor skal du altid have beskyttelse på hoved, arme og ben, de første gange du sætter hjul på hælene.

Årets gaveønske til friske drenge og piger

Heelys er derfor årets gaveønske til en frisk dreng eller pige, der nyder at være aktiv udendørs! Tag derfor et kig på vores smarte og farverige udvalg af seje Heely sneakers, og vælg den model, der skal stå øverst på din ønskeliste. Her på siden finder du med sikkerhed et par smarte Heelys, der vil falde lige i din smag og give dig timevis af sjov underholdning – alene eller sammen med vennerne!

Vi bruger cookies Accepter Læs mere