Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Hatchimals

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Første møde med Hatchimals

Hatchimals har brug for din beskyttelse. Godt beskyttet i sit æg gør din Hatchimals sig klar til at møde dig for første gang, men du skal hjælpe Hatchimals på vej. Dit æg har brug for at blive holdt om, beskyttet og prikket til, men vær opmærksom. Hatchimals vil lyse med sine øjne for at fortælle dig, at den er klar til at komme til verden. Nu er der ikke lang tid til, du for første gang får lov til at se din Hatchimals.

Med et lille spjæt, lysende øjne og første klæk gør din Hatchimals sig klar til at komme til verden. Er du klar til at hjælpe den på vej? Hatchimals kræver alt den hjælp, du kan give for at hjælpe den ud til dig. Det er nu, du skal gribe om ægget, holde om det og prikke til bunden for at hjælpe klækningen på vej. Men husk at være tålmodig. Ægget kræver tid, før det er færdig med at klække, og du for første gang kan se og holde din Hatchimals. Hvordan ser din Hatchimals mon ud?

Leg og lærerige oplevelser

Hos BR finder du et udvalg af Hatchimals i mange farvekombinationer, der vil tage dit barn med på en unik rejse gennem de tre faser. Fra den spæde start lærer dit barn at tage imod et nyt familiemedlem, det får brug for kærlighed, knus og kram. Gennem fantasi og leg lærer Hatchimals dit barn at vise kærlighed og omsorg. Som ethvert lille væsen vil Hatchimals have forskellige behov, men hvordan ved du, hvad Hatchimals har brug for? Det handler om at være opmærksom på øjnene. Via skiftende øjenfarve vil Hatchimals fortælle, hvad den har brug for. I fællesskab lærer I jeres barn at afkode Hatchimals behov og udføre den handling, der er nødvendig for at Hatchimals har det godt her og nu.

Gennem leg, kærlighed og omsorg lærer dit barn at opdrage sin Hatchimals, der til gengæld giver dit barn sjove og lærerige oplevelser. Hatchimals kan gå, stå, danse og lege. I fællesskab vil I få en masse gode, sjove og lærerige oplevelser. Kun fantasien sæter grænser for de utallige oplevelser, dit barn kan få sammen med sin Hatchimals.

Skynd dig at købe en Hatchimal, der giver dit barn den fantastiske og lærerige oplevelse, der er forbundet med at hjælpe sin Hatchimal til verden. Måske er der snart et nyt medlem på vej til jeres familie?   

Vi bruger cookies Accepter Læs mere