Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Hama

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Forestil dig en regnfuld og grå dag. Hvad kunne være sjovere end at lave farverige former og figurer af HAMA-perler? Forældre og andre voksne kan hygge sig sammen med børnene med at lave former efter fri fantasi eller bruge en af de mange perleplader og skabeloner med dyr fra f.eks. Afrika, DISNEY PRINCESS-figurer, biler fra filmen Biler, heste, lasbiler, kæledyr osv. Listen over muligheder er lang og kan blive endnu længere, hvis du bruger fantasien.

HAMA har det største udvalg af perler og skabeloner, du kan forestille dig. Du kan få både små og store sæt med enten blandede farver eller nøjagtig den farvenuance, du allerbedst kan lide

Når du har lavet dine kreationer af HAMA-perler, skal de blot stryges, så de smelter sammen. Brug de flotte kreationer som gaver, hæng dem op i vinduet som pynt, eller ram dem ind og hæng dem på væggen.

HAMA – timevis af kreativitet

Vidste du, at HAMA-perler er en dansk opfindelse fra 1970'erne, og at perlerne stadig udvikles og produceres i Danmark? En af årsagerne til HAMA-perlernes store succes er produktkvalitet parret med uendelige muligheder for at lave kreative og farverige former og figurer.
Vi bruger cookies Accepter Læs mere