Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Geomag

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

GEOMAG har et stort udvalg af forskellige byggesæt at vælge imellem. Du kan enten købe en æske med en masse forskellige dele, så du kan lave mange forskellige former og konstruktioner efter fri fantasi, eller du kan købe et af de mange specielle GEOMAG-konstruktionssæt, som indeholder vejledninger til mere specifikke modeller i forskellige farver og varianter.

Vær ikke bange for at løbe tør for byggedele, for du kan altid få æsker med lige præcis de dele, du har brug for, så du kan færdiggøre dine fantastiske konstruktioner. Delene er universelle, så du kan bruge dem sammen med de GEOMAG-sæt, du allerede har.

GEOMAG er leg fyldt med udfordringer og er derfor med til at udvikle børnenes motorik, deres kreative evner og evnen til at tænke logisk. 

GEOMAG – skab fantastiske konstruktioner

GEOMAG er konstruktionsleg af høj kvalitet, der henvender sig til børn fra 3 år. Men GEOMAG er også legetøj til mange timers leg for hele familien. Lav f.eks. sjove konkurrencer om, hvem der kan lave de mest fantastiske og kreative konstruktioner. Magneterne og de andre fleksible dele giver uendelige muligheder.
Vi bruger cookies Accepter Læs mere