Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Flush Force

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Flush Force

Hvem ved, hvad der gemmer sig i toilettet, når du vender ryggen til? Med Flush Force kan du få syn for sagen! I et sjovt og fantasifuldt univers findes et utal af forskellige Flushies, der gemmer sig i de mørke kloakker og bare venter på at blive skyllet frem. Flush Force er legetøjet for dig, der elsker overraskelser, og som ikke er bange for de slimede og skumle af slagsen. Figurerne fra Flush Force er noget for sig selv – det er kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad de kan finde på. Med et af sættene fra Flush Force kan du prøve kræfter med de små væsner og finde ud af, hvem der mon bor under brættet på det medfølgende toilet.


Ryst, skyl og se hvem der gemmer sig!

Ryst, skyl og løft sløret for hvem der gemmer sig i toilettet. Flush Force-universet består, foruden de 150 forskellige figurer, også af toiletter, der indeholder flere af de ulækre væsner. Fyld tanken med koldt vand, ryst det godt rundt og se hvilken figur, du har fået med hjem. Men pas på! De kan godt finde på at sprøjte med vandet, hvis ikke du er hurtig til at fiske Flushy-figuren op. Hold øje med om vandet skifter farve, for så er du måske heldig at have fanget et af de supersjældne Flush Force-uhyrer.


Lyder Flush Force som et univers, der er noget for dig? Der findes hele 150 forskellige, uhyggelige væsner, som bare venter på, at du skyller dem frem fra kloakkernes dyb. Skyller du mon en Squrimin’ Vermin eller en Grimy Grub op? Mød alt fra almindelige til supersjældne Flushies, lav din helt egen samling og byt med vennerne. Med et Collect a Bowl-toilet fra Flush Force kan du samle alle dine yndlings Flushies i ægte Flush-stil. Collect a Bowl-toilettet kan indeholde hele 50 figurer på én gang og spiller sjove toiletlyde, når du trykker på skyllet – og så er du sikker på, at dine figurer føler sig hjemme. 


Foruden Flush Force tæller BR’s store sortiment også mange andre brands, der kan sætte gang i fantasien! Tag et kig på mærkerne her og find en ny favorit, den perfekte gave eller endnu et punkt til ønskesedlen.


Flush Force hos BR

Skyl ud og sæt gang i det fantasifulde univers fra Flush Force! Du finder de sjove toiletter og Flushy-figurer online på br.dk – bestil dem i dag, vi sørger for hurtig levering, så legen kan begynde. Vælg mellem forskellige pakker, der hver især indeholder sæt af de ækle væsner fra kloakkernes mørke gange.


Vil du være en del af klubben? Som Club BR-medlem får du adgang til særlige fordele og tilbud, imens du samtidig sparer op, hver gang du køber legetøj. Foruden medlemsfordelene får du også HAPPY Guarantee – fordi vi hos BR ønsker, at alle børn er 100 % tilfredse med vores legetøj. Læs mere om Club BR her!


Vi bruger cookies Accepter Læs mere