Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

FlipaZoo

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Vilde dyr eller husdyr?

Der er lidt til enhver smag, når der skal vælges en FLIPAZOO. Hvis dit barn er til hunde, er der eksempelvis hele 5 forskellige versioner: bulldog, labrador, 2 slags huskies og den unikke, blå hund. Af husdyr finder du både gris, ko, kat, kanin og hest.

FLIPAZOO fås også som vilde dyr, hvis det falder mere i dit barns interesse. Her finder du blandt andet elefant, skildpadde, 2 forskellige slags pingviner, 2 forskellige slags isbjørne og den regnbuefarvede tiger.

Skønne fantasidyr

Hvis dit barn er mere til det overnaturlige, så har FLIPAZOO også den perfekte kombination med en drage og en enhjørning. Det er den perfekte gave til barnet, der godt kan lide at lege i en fantasiverden, hvor dyrene selvfølgelig skal passe godt til.

Miniversioner til rejsen

Ud over de skønne, originale FLIPAZOO-plysdyr, så kan du nu også få alle favoritterne i miniversion. De er perfekte til rejsen, hvor pakkepladsen er minimal, men barnet alligevel ønsker at have sine FLIPAZOO-dyr med. Miniversionerne er nemlig så små, at de kan være i en lomme eller en hånd.

Dit barn finder med garanti sin favorit blandt de skønne FLIPAZOO-dyr – men det kan også være, at drømmen bare er at samle på dem alle. Uanset hvad, så åbner bamserne op for sjov, kreativ leg, der varer længe.

Vi bruger cookies Accepter Læs mere