Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Fisher-Price

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

FISHER-PRICE udvikler legetøj, som stimulerer de mindstes nysgerrighed. Samtidig er legetøjet med til at udvikle deres grundlæggende færdigheder og lære dem nyt. I FISHER-PRICEs  PlayLab, som blev etableret i 1961, fokuserer forskere på sammenhængen mellem leg og udvikling af færdigheder. Spædbørn, småbørn og førskolebørn bliver iagttaget, mens de leger, og forældrene bliver spurgt, om de har observeret særlige behov. 

Blandt FISHER-PRICE-produkterne, som alle er af høj standard, finder du bl.a. de såkaldte babygyms. Lys, lyde, mønstre, materialer og små rangler inviterer de mindste til at gå på opdagelse: Hvis jeg gør sådan, kan jeg få tingene til at bevæge sig, og så videre.  FISHER-PRICEs læreborde er en sjov måde at introducere dit barn til bogstaver, tal, modsætninger, former og farver. Når du siger FISHER-PRICE, er du også nødt til at sige ROCK-A-STACK, LITTLE PEOPLE og den bløde og søde PUPPY – og glem ikke, at de små børn, ligesom de voksne, elsker  iPhones og iPads. Se f.eks. holderen, som beskytter smartphones og tablets, og også de mange FISHER-PRICE-apps, som introducerer barnet til sjove spil. 

FISHER-PRICE skaber nysgerrighed og glæde

"Hej, se mig. Se, hvad jeg kan." At betragte børns stolthed og smil, at høre dem le, giver nogle af livets mest mindeværdige øjeblikke. Hvis du går efter FISHER-PRICE, finder du et stort udvalg af legetøj, som skaber nysgerrighed hos små børn og giver dem sjove udfordringer, de selv skal klare.
Vi bruger cookies Accepter Læs mere