Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

First Act

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

First Act hos BR

Sæt gang i rytmerne med instrumenter fra First Act. First Act er et amerikansk musikbrand, der i samarbejde med professionelle musikere har gjort det til sin fornemmeste opgave at skabe musikinstrumenter af god kvalitet til børn og unge. Brandet designer, markedsfører og leverer musikinstrumenter og tilbehør i børne- og ungdomsstørrelser. Med autentiske instrumenter vil First Act inspirere alle børn til at give sig i kast med musikkens verden. First Act-sortimentet rummer alt fra trommesæt, elektriske og akustiske guitarer til keyboard, mundharmonika og mikrofonstativ. Alle børneinstrumenter og tilbehør kommer i forskellige størrelser og farver, så du kan finde det helt rigtige til dit barn.


Med musikinstrumenter fra First Act kan dine børn udforske deres musikalske grænser og prøve kræfter med forskellige facetter i den rytmiske verden. Musikinstrumenterne er autentiske og nemme at spille på, hvilket gør musiklegen sjov og lærerig på en og samme tid, både hvis der er tale om nybegyndere og øvede unge musikere. Lad børnene indtage scenen med hvert sit yndlingsinstrument og nyd forestillingen.


Rockstjerne eller pianist?

Uanset hvilken musiker der gemmer sig i maven på dit barn, så har First Act et instrument i sortimentet, der vil falde i god jord. Her hos BR finder du et stort udvalg af instrumenter, tilbehør og reservedele til børnenes musikkarriere. Der er mulighed for at begive sig ud i rytmerne med et trommesæt til både piger og drenge eller med et marchorkestersæt. Vil dit barn hellere udfolde sig gennem sang og melodier, kan keyboard og mikrofonstativet med fordel kombineres. Mulighederne er mange, det er bare om at kaste sig ud i det og lade sig inspirere.


Skal karrieren sparkes i gang med et nyopstartet rockband, kan I med fordel oprette en ønskeliste, hvor alle børnenes ønsker nemt kan opbevares og deles med familien, når fødselsdage og jul nærmer sig.


Vi bruger cookies Accepter Læs mere