365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Hoppekids tekstiltemaer

Tekstiltemaer kan være en nem og hurtig måde, hvorpå I kan ændre på udtrykket af børneværelset. Tekstilerne kan både give mere farve til værelset, men de kan også være med til at samle det hele, så prinsessetemaet eller biltemaet bliver helt gennemført. I tekstilserierne fra Hoppekids finder du både forhæng til de halvhøje- og mellemhøje senge, puder og en masse andet til børneværelset.

Søde og sjove tekstiltemaer

Børn har alle individuelle smag og ønsker. Derfor har Hoppekids sørget for mange forskellige tekstiltemaer, så børnesengen kan tilpasses jeres unikke barn og deres alder – og så kan tekstilerne gå i arv til de andre søskende.

Universerne fra Hoppekids spænder vidt lige fra Pets, som er det neutrale tekstiltema, til de mere farverige som Cars, Princess og Creator. I Creator-universet kan I vælge mellem to flotte farver – Orion Blue, som er en flot mørkeblå farve og Autumn Yellow, som er den her lidt mere karrygule farve. Det specielle ved Creator-forhænget er, at dit barn kan få lov til at udstille sine tegninger på forhænget. Forhænget er nemlig lavet med små lommer og rammer af velcro, hvor man kan indsætte billeder eller tegninger.

Blandt tekstiltemaerne findes der også tekstiler til hussengen. Med disse tekstiler bliver hussengen indrammet, så sengen kan bruges som en lille hule i løbet af dagen. Hussengstekstilerne findes i Cars, Princess og Pets temaerne, som både passer til 70x160 og 90x200 hussengen. Tekstilerne er lavet i 100% bomuld, som kan vaskes ved 30 grader, så de kan holdes rene og pæne. Hvis tekstilerne er blevet lidt rynket efter en tur i vaskemaskinen, så kan de stryges med strygejernets bomulds-indstilling - dog skal du undgå at stryge lommerne på Creator forhænget, da de ikke kan holde til det.

Tekstilerne er en fantastisk måde at inkorporere lidt farve på børneværelset på uden, at man behøver en farvet børneseng. Sengetekstilerne passer både til de halvhøje-, køje- og mellemhøje senge i ECO Luxury og Eco Dream-serierne. Når man vælger et forhæng til en køjeseng, bliver den nederste køje skærmet lidt af for resten af værelset, så man kan sidde og hygge inde i sengen.

Forhængene til de halvhøje og mellemhøje senge kan både bruges til at skabe en hyggelig hule under sengen med en masse bløde puder, men det kan også bruges til at dække noget af legetøjet eller opbevaringen, som man måske ikke lige vil have stående fremme på værelset.

 

Søde puder til børneværelset

Vil du gerne skabe lidt mere hygge og stemning på børneværelset? Med de fine og søde puder fra Hoppekids kan du nemt skabe hygge og sammenhæng på hele værelset. Puderne findes i mange forskellige farver, størrelser og motiver. Du finder både søde hundepuder, puder i form som kødben, pink prinsessekroner, dinosaurpuder og meget mere.

Alle puderne findes i de forskellige tekstiltemaer, så der kan skabes en sammenhæng på hele børneværelset. Du kan også pynte børnesengen op med lyskæder eller andet pynt for at gøre sengen mere personlig.