365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Hoppekids halvhøje senge

Hoppekids halvhøj seng er en rigtig populær børneseng, som giver masser af muligheder for at lave huler på værelset, rutsje ned om morgen samt have mere plads til opbevaring. Med de halvhøje senge får dit barn også mulighed for at få et fint og sjovt forhæng, som kan danne en hyggelig hule under sengen.

Den sjove halvhøje seng med rutsjebane

Børn elsker at lege, og det er også her, de udvikler sig rigtig meget. Derfor elsker vi her hos BR.dk, at Hoppekids har lavet en seng, som byder op til dette.

Derfor mener vi også, at en halvhøj seng med rutsjebane er den fedeste seng, et barn kan få, da de så både har en seng og en legeplads midt på værelset. Men de kan også bygge de fedeste huler under sengen, hvor det kun er fantasien, der sætter grænserne for, hvad pladsen skal bruges til.

Den halvhøje seng med rutsjebane giver altså masser af muligheder for at gøre værelset mere sjovt og eventyrligt.

 

Forhæng til halvhøj seng

Har I besluttet jer for en halvhøj seng enten med eller uden rutsjebane, så kan I pifte sengen op med de eventyrlige forhæng fra Hoppekids. Forhængene er lavet således, at de kan danne en lille hule under sengen, hvor børn kan lege og hygge.

Det kan også være, at I gerne vil have lidt mere farve ind på børneværelset, men I vil helst ikke male væggene eller have en farvet seng. Så kan forhængene også være et godt valg, da det er nemt for jer at skifte senere hen, og så kan dit barn også selv få lov til vælge, om sengen skal være et prinsesseslot eller et værksted, hvor alle bilerne kan blive lavet.

 

Halvhøj seng 90x200cm

Går I med tanken om at skifte børnesengen ud med en ny, eller er junior begyndt at spørge efter en seng med rutsjebane? Så er det måske på tide at skifte sengen ud med en halvhøj juniorseng. 

Vælger I en modulær halvhøj seng, som måler 90x200 cm, har I både mulighed for at have sengen i længere tid og mulighed for at lave sengen om, når barnet ikke længere vil have en halvhøj seng eller rutsjebane på værelset. I skal dog være opmærksomme på, at I har valgt en af de modulære / delbare senge, da sengen ellers ikke kan laves om senere hen.

Med den 90x200 cm halvhøje seng får I de fleste muligheder for at ændre sengen senere hen. Så kan den laves om til en højseng eller om til en juniorseng, så mindre søskende kan bruge sengen på ny.

 

Halvhøj seng med opbevaring

De halvhøje senge kommer normalt uden opbevaring, men da de er hævet over jorden, er der rig mulighed for at bruge pladsen under sengen til opbevaring. De halvhøje senge fra Hoppekids har mellem 69 cm og 72 cm under sengen, hvilket gør det muligt at have eks. rumdelere under sengen, som kan opbevare legetøj, sengetøj og andet. På den måde har barnet nemt ved selv at tilgå det.

I kan også lave en smart kombination med skrivebordet JONAS fra Hoppekids, som har hjul under benene. Skrivebordets højde passer lige under en halvhøj seng så for at spare plads, kan skrivebordet placeres halvt under den halvhøje seng og rulles ud, når det skal bruges. På den måde optager det ikke lige så meget gulvplads, når det ikke er i brug.

 

Hoppekids ECO LUXURY Halvhøj seng

Den halvhøje ECO LUXURY seng er en god og praktisk seng, som giver dig masser af muligheder for at designe sengen, som du gerne vil. Med ECO LUXURY serien har du mulighed for en masse tilbehør. Du kan bl.a. få skrå stiger - så det er nemmere at komme op i sengen, håndtag - for bedre sikkerhed, rutsjebaner og forhæng. Derudover har ECO LUXURY serien livstidsgaranti og er svanemærket. Du kan læse mere om Svanemærket certificeringen her.