365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Fortnite

Det er ikke mange år siden, at Fortnite tog landet med storm, og det populære online spil er fortsat et stort hit i dag for børn i skolealderen. Her på siden har vi samlet alt lige fra legetøj og samlefigurer til Fortnite-spil, så du kan sætte gang i det populære univers.    

Fortnite-legetøj fra det populære spil 

Fortnite-spillet kickstartes ved, at deltagerne kastes ud fra en bus, der svæver i en luftballon. Spillerne lander på en ø, hvor du enten kan spille i hold eller som enkeltperson, og så gælder det ellers om at udslette de andre spillere, så du til slut er den sidste overlevende.  

Det lyder måske en smule voldsomt. Men det handler i høj grad om samarbejde, taktik og det sociale aspekt, så du selv undgår at falde i kampens hede. Samtidig er grafikken i spillet udarbejdet således, at den er meget velegnet til børn i skolealderen.  

Væk fra skærmen – ud på børneværelset 

Mange forældre kender til problematikken, når børnene er lidt for glade for at spille spil foran en skærm. Og når først de er kommet godt i gang, kan det være utroligt svært at slippe igen. Har du et barn, som er stor tilhænger af Fortnite-universet? Så har vi Fortnite-figurer og -legetøj, som motiverer barnet til at flytte legen væk fra computeren og ud på børneværelset. De velkendte figurer giver rig mulighed for, at dit barn kan viderebygge på historien og lade eventyret fortsætte – og i din egen leg er det kun dig og din fantasi, der beslutter, hvordan det hele ender.  

Find dine yndlingsfigurer fra Fortnite 

Storm afsted i kamp med det helt rigtige Fortnite-Kit! Vi er sikre på, at du kan finde et samlesæt, som rummer nogle af de legetøjsfigurer, som du kender allerbedst. Når blot du udstyrer dem med de rette våben, så er de helt klar til kamp.  

Samlefigurerne er den perfekte måde at udbygge og fuldende dit Fortnite-univers, men du finder også udklædning her på siden, så du rigtigt kan leve dig ind i Fortnites fantastiske verden. Hvad mangler du i din samling? Gå på opdagelse her på siden, og bestil det hjem allerede i dag.