Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Despicable Me

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Slip fantasien løs

Hos BR har vi et stort udvalg af legetøj inspireret af filmen Grusomme Mig. F.eks. har vi en stor samling af de mange forskellige Minions-figurer, lige klar til at være med i legen. Du kan få figurerne både i en stor 10-pak, eller i små tematiserede sæt af 3 styk. Hertil har vi også et stort udvalg af Minions-bamser, hvis det er mere efter barnets smag.

Men vi også både bolde, sjippetov og lignende med Grusomme Mig-tema, så de kendte og elskere figurer kan være med i legen overalt.

Tag Minions med i skole

Når det kommer til at vælge skolesager, må det også gerne være sjovt og spændende. Hvad end det er til den nystartede elev i 0. klasse eller blot til et nyt skoleår. Derfor har vi hos BR selvfølgelig også en masse Grusomme Mig-inspirerede ting til skolebrug. Du kan blandt andet få skoletasker, madkasser, drikkedunke og skrivesager med det skønne Minions.

Et grusomt værelse

Hvis det er tid til, at dit barns værelse skal ommøbleres eller bare re-dekoreres, kan Grusomme Mig være et fint tema. Grusomme Mig er nemlig både kønsneutralt, sjovt og er allerede blevet en klassiker, som uden tvivl vil vedblive med at være populær mange år endnu.

Vi har blandt andet natlamper, guitarer eller måske et par sutsko til sengekanten.

 

Konkurrencevilkår

Denne konkurrence afholdes af TOP-TOY A/S, cvr-nr. 10839238, Delta Park 37, 2665 Vallensbæk Strand (herefter TOP-TOY). 

Konkurrencen er åben for alle med bopæl i Danmark.  Medarbejdere i TOP-TOY samt deres familiemedlemmer kan ikke deltage i konkurrencen. 

Du deltager i konkurrencen ved at ved at svare på følgende spørgsmål:

Hvilket familiemedlem, der har været væk længe, møder Gru i filmen?

Deltagere må kun være med i konkurrencen én gang.

Konkurrencen løber fra 22.06. til 05.07.2017, hvorefter TOP-TOY udvælger vinderne.

Blandt de deltagere, der svarer rigtigt på konkurrencens spørgsmål, udvælger TOP-TOY tilfældigt 50 vindere.

Hver vinder modtager 4 billetter til filmen Grusomme mig 4 til en værdi af 400 kr. Præmien kan indløses indtil 04.09.17.  

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.  

TOP-TOY forbeholder sig retten til at erstatte præmien med en anden præmie af samme værdi.  

Vinderne bliver kontaktet af TOP-TOY på den e-mailadresse, han eller hun indtastede ved deltagelsen i konkurrencen.

TOP-TOY forbeholder sig ret til at udvælge en ny vinder, hvis en vinder ikke svarer på ovennævnte e-mail inden for 10 dage efter modtagelsen.

Vinderne kan blive offentliggjort på BR.dk.

Personlige oplysninger vil udelukkende blive brugt til at identificere vinderne og sende dem deres præmier. Når konkurrencen er slut, vil alle personlige oplysninger, som er indsamlet i forbindelse med konkurrencen, blive slettet.

Tvister i forbindelse med denne konkurrence er underlagt dansk lovgivning med undtagelse af dansk international privat- og handelsret og CISG. Tvister, som ikke kan afsluttes mindeligt, vil blive behandlet af de danske domstole.  

 

 

    

Vi bruger cookies Accepter Læs mere