Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Chuggington

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Helte på skinner

Chuggington er et fiktivt univers, hvor de unge lokomotiver Bruno, Koko og Wilson er sendt i lære for at sørge for, at alting kører på skinner, så beboerne i Chuggington kan få mest mulig glæde af togdriften. Sporarbejde og parkpatrulje er blot nogle af de udfordringer, som de søde togvenner møder i dagligdagen som togaspiranter i Chuggington, og nu kan dine børn også lege med og bidrage til at redde dagen takket være vores serie af Chuggington-legetøj.

I serien af legetøj finder du alle de kendte figurer fra Chuggington, herunder både det røde lokomotiv Wilson, det blå lokomotiv Bruno og det grønne lokomotiv Koko. Filmstjernen Super Loko og islokomotivetFrostini er selvfølgelig også med. Mon ikke dit barn allerede har en personlig favorit blandt lokomotiverne, som også vil være populær som omdrejningspunkt for dagens leg?

Find Chuggington hos BR

Der er lagt op til timevis af spændende rolleleg, når aspiranterne fra Chugginton ruller ud. Du finder dit Chuggington-legetøj online her hos BR, hvor du kan tage hele udvalget i øjesyn. Tag gerne børnene med hen foran skærmen, hvor I sammen kan drømme jer væk i det fantasifulde univers fra Chuggington, eller forkæl ungerne med en glædelig overraskelse fra Chuggington, når de kommer hjem. Mulighederne er mange, men ét er sikkert. Det bliver langt fra kedeligt, når Bruno, Koko og Wilson drøner afsted på skinnerne!

Chuggington

De kære togvenner fra Ramasjang og Disney Junior er tilbage! Hvis ikke du allerede kender Chuggington, byen med de mange lokomotiver, så er det på tide. I hvert fald hvis du har et barn, der er vild med tog, og som måske har set serier som Thomas Tog fra ende til anden. Kan dit barn slet ikke få nok af tog? Så er det Chuggington-tid!

Vi bruger cookies Accepter Læs mere