Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Charm U

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter
2 produkter Vis per side 12 | 24 | 48
Filter options

De søde CHARM U-figurer fungerer ikke kun som figurer, men også som vedhæng. De små vedhæng kommer alle med en lille lås, så de kan sættes fast i det specielle CHARM U-armbånd. På den måde kan piger i alle aldre hygge sig med at designe deres egne armbånd.

Saml på dem alle sammen

CHARM U sælges i forskellige pakker a

· 8 charms

· 1 armbånd

· 1 CHARM U-rygsæk

· Klistermærker, der matcher dine charms

· + 1 ekstra SURPRISE-charm

Pakkerne er tematiserede, så du kan selv vælge, om det skal være dyr, madvarer eller noget helt tredje. Og det kan blive en hel sport blandt veninderne at samle på alle de forskellige charms. Du kan endda også købe hemmelige pakker, hvor indholdet er ukendt.

Byt CHARM U med veninderne

CHARM U er en fantastisk gave til venindernes fødselsdage. Ligeledes kan det også være sjovt at bytte sine charms blandt veninderne. Det er let, da hver charm som nævnt har sin egen lås og derfor nemt kan tages af og sættes på et nyt armbånd.

Hus til dine charms

Når charms ikke pryder armbåndene, byder de også på mange timers sjov leg. Du kan nemlig få et skolehus til dine charms, så de også kan leges med. Skolen har indbygget bibliotek og klasseværelse og kommer med 8 små skoleborde, som dine charms kan sidde ved. Her kan de også bruge deres skoletasker.

CHARM U er et skønt, nyt koncept, der skaber et godt grundlag for leg veninder og klassekammerater imellem. De kan både bruges til byttelege og til at styrke den fællesskabsfølelse, det giver at samarbejde om at samle på alle charms.

Vi bruger cookies Accepter Læs mere