Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Cars Movie 3

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

CARS 3 legetøj

Den nye CARS film er ude og ligesom med de to andre film, er den spækket med sjov og ballade. Hos BR har vi derfor naturligvis også udvalgt en masse spændende legetøj, med søde og seje referencer til den populære film. Mange Disney figurer har med tiden opnået nærmest kultstatus blandt børn, og Lynet McQueen er ingen undtagelse. Den seje, fremadstormende racerbil møder både medgang og modgang på sin vej mod at vinde alle de store løb, men heldigvis får han altid hjælp fra sine gode venner og veninder. Med legetøj fra CARS 3 er dit barn garanteret mange timers sjov leg, og så endda i selskab med sine helt store idoler fra filmen.

Hos BR finder du lige det legetøj og udstyr du leder efter til dit barn i forbindelse med den nyeste CARS film. Du kan fx iklæde din dreng en smart poncho, og alle kammeraterne i børnehaven eller i skolen vil sende misundelige blikke dagen lang. Skal der være mere fart over feltet, kan du sende din pige i skole på dette super seje trehjulede løbehjul. De tre hjul sikrer en øget stabilitet, så dit barn ikke vælter i ren begejstring. En smart, lille taske foran gør det muligt at medbringe snacks til turen. Men glem ikke at sende dit barn afsted uden beskyttelsesudstyr. En hjelm og nogle knæbeskyttere er et must, og så kan du som forælder også slappe lidt mere af, når du sender dit barn afsted. Legetøj fra CARS 3 er den oplagte gaveide, så er der en fødselsdag rundt om hjørnet, så tøv ikke med at købe legetøj her på siden. Vi glæder os til at sende din ordrer og vi håber, at legetøjet falder i lige så god jord hjemme hos jer, som det gør hos os!

 

Cars 3

Lynet McQueen er igen på farten i den nye Cars 3 film! Vores udvalg af Cars legetøj sikrer, at du kan tage del i det hæsblæsende ræs!

Vi bruger cookies Accepter Læs mere