Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Se alle Cars produkter

CARS – et eventyr i fuld fart

Du kan ikke nævne CARS uden at komme til at tænke på Lynet McQueen, Ronny Ræs, Doc Hudson, Sally og en masse andre animerede køretøjer – hver især har sin helt egen personlighed. CARS startede som DISNEY PIXAR-tegnefilmen Biler. I dag er CARS et univers af legetøj, tilbehør og merchandise, som motiverer børn i alle aldre til at bruge deres fantasi og tage på eventyr.

Historien om CARS starter, da den arrogante racerbil Lynet McQueen tager en afstikker ad Route 66 og ender i den lille by Kølerkildekøbing. Scenen er sat: På trods af sin arrogance får Lynet McQueen venner, som hjælper ham med at blive klar til racerløbet mod hans fjende nummer et, Ronny Ræs. Det er nemt for børnene at identificere sig med alle figurerne, og når de laver deres eget racerløb med personlighederne fra CARS, ændrer legen sig hurtigt til decideret rolleleg.

Ved at samle de forskellige elementer fra CARS og bruge dem sammen med andre populære brands – f.eks. LEGO og FLEXI-TRAX – kan dit barn skabe sit helt eget racerløb. CARS fås også til WII og NINTENDO DS. Og hvis du kan lide at lægge puslespil, bliver du ikke skuffet, hvis du vælger et med CARS-motiv. Eller hvad med en madkasse, drikkedunk, sengetøj eller dekorationer til væggene med billeder fra det populære univers?

Vi bruger cookies Accepter Læs mere