Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

BRIO-legetøjet er værdsat for sit tidløse design og sin holdbarhed og findes i mange hjem, vuggestuer og børnehaver. Helt tilbage i 1958 så den første trætogbane fra BRIO dagens lys. I dag har BRIO verdens største udvalg af legetøj til togbaner af træ. BRIO omfatter også et stort udvalg af andet lærerigt legetøj, men lad os starte med toget.

Togkonduktøren blæser i fløjten, toget begynder at køre, og så er det af sted gennem tunneller, over bjerge, gennem landskaber med små byer og, skib ohøj, det næste stop er havnen, hvor den lille færge venter. Du skal bruge batterier til nogle af togene – ellers har du kun brug for fantasien for at få togene til at køre.

Legetøj fra BRIO er med til at udvikle motorikken og motiverer børnene til at udforske, opdage og lære. Lad dit barn tage sine første skridt, sikkert og trygt, med en gåvogn fra BRIO. Tag også et kig på BRIOs klassiske produkter, som dit barn kan skubbe rundt med eller trække efter sig Sulten? Se legekomfuret af træ, og introducer dit barn til madlavningens glæder – og glem ikke barnevognen. 

BRIO er lig med stor legeværdi

Når du siger BRIO, siger du også trælegetøj af høj kvalitet. BRIO har været på markedet i mange år og bringer minder om små poder, der skal lære at gå, bliver motiverede til at bygge eller hygger sig med rollelege sammen med deres venner.
Vi bruger cookies Accepter Læs mere