Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

.

Filtrer efter
Alder
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Bizzy Bubs hos BR

Bizzy Bubs elsker at lege, og de skøre babyer er fulde af overraskelser! Hør hvordan de fniser som rigtige piger, og lad dem gå på opdagelse i dit værelse – de er sprængfyldte af energi og elsker at danse! Giv dem flaske og sørg for at de kommer i seng i ordentlig tid, der venter nemlig også en ny og sjov dag i morgen! De søde Bizzy Bubs er veninder gennem tyk og tyndt, og de glæder sig alle til at møde dig.


Bizzy Bubs elsker at lege med dig!

Bizzy Bubs sprudler af energi, og de kan slet ikke vente med at vise dig, hvad de kan. De har alt for travlt til at ligge stille, og der er altid fuld fart på, når de først kommer i gang.


Når du har skubbet kontakten på ryggen helt til højre, er de nuttede Bizzy Bubs piger klar til at lege med dig. Hvis du trykker på sikkerhedsnålen på bleen, reagerer de ved at kravle eller gå, og kilder du dem på maven, kan de slet ikke holde op med at grine.


Bizzy Bubs elsker at sove til middag i babyliften, og efter en hurtig lur er de klar til at lege igen! Ligesom en rigtig baby skal Bizzy Bubs også have noget at spise, og med deres matchende flasker går pigerne aldrig sultne i seng. Efter en sjov dag med leg og hygge, bliver det svært at holde øjnene åbne. Når Bizzy Bubs skal i seng, elsker de at putte med deres sut i tremmesengen, og efter en god nats søvn, er de klar til at lege igen!


Hvem vælger du?

Selvom hun nogle gange kan være en smule genert, elsker Polly Petals at snakke om naturen, og sammen med Snowbeam tager hun tit på hyggelige eventyr i stuen. Swirlee nyder at blive båret i sin babylift og løber aldrig tør for vittigheder. Især Poppy har let til latter, og når man altid er i godt humør, bliver hver dag til en fest! Gracie er et sandt naturtalent på scenen, og hendes flotte piruetter betager alle, der ser hende danse. Sidst, men ikke mindst, er der absolut ingen tvivl om, hvem der er gruppens prinsesse. Primmy stråler af selvtillid, og med sit fine diadem funkler hun altid som en stjerne.


Se udvalget hos BR

Hos BR finder du altid et stort udvalg af sjovt legetøj, og bestiller du dine Bizzy Bubs hos os, sørger vi for hurtig levering! Få svar på spørgsmål omkring returnering og fragt i vores kundeservice.


Vi bruger cookies Accepter Læs mere