Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Beyblade

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Hvem kan få sin spinnende BeyBlade til at holde sig i gang i længst tid?

Med de sjove og unikke BeyBlade snurretoppe gælder det om at få sin snurretop til at være den sidste, der snurrer rundt på banen – så vinder du runden! Men tro ikke, det er en nem opgave. BeyBlade kræver den helt rette teknik for at få det bedste spin, så du kan udkonkurrere dine modspillere.
 
BeyBlades er sjove og kan skabe god underholdning i skolegården eller på børneværelset, hvor du og vennerne kan forvandle dit værelse til et sejt BeyBlade Burst univers, hvor I kan træde direkte ind i den populære japanske tegneserie og deltage i de hæsblæsende og nervepirrende dyster, hvor I kommer op imod de sejeste BeyBlade spillere.
 

Er du klar til at træde ind i en sand BeyBlade konkurrence?

Drømmer du om at deltage i en sej BeyBlade konkurrence sammen med Valt Aoi og hans kammerater, så kræver det god træning for at opnå det perfekte spin. Så få fat på de flotte BeyBlades og aflur de seje tricks i BeyBlade Burst tegneserien. Så kan du snart blive klar til at konkurrere mod dine kammerater.
 
De smarte BeyBlades er unikke med udskiftelige dele, der kan sammensættes som du ønsker. Gå derfor på udkig efter dine favorit BeyBlades. Hos BR har vi mange flotte, farverige og spændende snurretoppe, der vil give dig og vennerne god underholdning. Når klokkerne ringer til frikvarter i skolen, har I den perfekte underholdning lige i tasken og kan få hele pausen til at gå med at battle med de sjove snurretoppe. Med BeyBlade vil frikvarteret blive endnu sjovere, og inden I har set jer om, er pausen slut – men så kan I heldigvis fortsætte derhjemme. BeyBlades kan nemlig anvendes overalt – kun din fantasi sætter grænserne for, hvor du og venner kan konkurrere mod hinanden. Er du frisk, kan du endda udfordre din familie i en sjov konkurrence, hvor du kan benytte dine seje tricks til at få det bedste spin.
 

Find din favorit

Gå på udkig i BR’s spændende udvalg af BeyBlades, der med sikkerhed gemmer på din favoritfarve. BeyBlade byder på flotte og farverige modeller, så der både er et sejt udvalg til drenge og piger – og så kan du sammensætte dem på forskellig vis, så du får en BeyBlade, der ser ud, lige som du ønsker.
 
Hold øje med de seje BeyBlades, så du kan være blandt de første til at deltage i de sjove konkurrencer med de nyeste snurretoppe, når du og kammeraterne skal konkurrere om at have den længst snurrende BeyBlade.
Vi bruger cookies Accepter Læs mere