Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Barbie

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Da Barbie blev lanceret i 1959, var hun et modeikon for teenagere. Sidenhen er hun blevet produceret i mange forskellige udgaver i forbindelse med de 125 forskellige karrierer, hun har haft. For at finde din egen favorit kan du f.eks. kaste et blik på Barbie som brud, Barbie som hestetræner, Barbie som  popstjerne eller Barbie som model. Men der er mange flere. Søg også efter hendes livslange ven, Ken, som stadig er en populær og flot fyr.

Børn er gode til at observere, hvad der sker omkring dem, og bringe forskellige situationer med ind i deres egen verden. Vi har alt det, børnene har brug for, når de skal skabe deres eget univers. Der er masser af tilbehør til BARBIE-dukkerne, f.eks. huse, biler, cykler, heste, et gymnastiksal, en dyrehandel, en skønhedssalon, et sommerhus og en swimmingpool. Alt sammen ting, som er vigtige for dit barn, så det kan udvide sin leg og sit eget, lille univers i det uendelige.

Du finder også malebøger, dvd'er, skoletasker, madkasser og penalhuse, når du søger efter BARBIE-legetøj og -tilbehør. 

BARBIE – den mest populære modedukke

I over 50 år har BARBIE-dukken begejstret og tryllebundet børn i alle aldre. Barbie blev opfundet af en amerikansk husmor, Ruth Handler, i 1959. Modedukken, som er opkaldt efter hendes datter, Barbara, har givet mange børn over hele verden mange gode stunder. Heldigvis udvikler BARBIE-universet sig hele tiden.
Vi bruger cookies Accepter Læs mere