Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Når dit barn leger med sin BABY BORN -dukke, er han eller hun travlt beskæftiget på en god måde. Rollelege danner nemlig grundlaget for de opgaver, der kommer senere i livet med et rigtigt barn. Samtidig oplever dit barn glæden ved at passe på et andet lille barn, da BABY BORN-dukkerne og meget af tilbehøret er interaktivt. Nyd dit glade barn, når det sidder med dukken og den interaktive sutteflaske –  og du kan høre lydene af en rigtig baby, der får flaske . Og glæd dig over de livagtige funktioner, som f.eks. når BABY BORN-dukken tisser i bleen, sidder på potte, lukker øjnene og bevæger hoved, arme og ben.

Der er masser af tilbehør til BABY BORN-dukkerne, bl.a. tøj, dukkevogne, en 3 i 1-rejsetaske og endda en sovepose, som spiller en vuggevise, et interaktivt køkken og badekar –  fyld det med vand, og tøm det ved at bruge bruseren. Der er masser at lære, og det er rigtig sjovt. 

Pas godt på BABY BORN

BABY BORN-dukkerne er alle små børns yndlinge. Dit barn siger måske: "Når jeg bliver voksen, vil jeg være ligesom min far og mor. Jeg vil have et hus, et arbejde og børn som mig og mine søskende." Du vil hurtigt finde ud af, at BABY BORN-dukkerne er med til at styrke dit barns udvikling.
Vi bruger cookies Accepter Læs mere