Fri fragt på ordre over 599 kr. (Gælder ikke BigNHeavy produkter)

0

Animal Kingdom

Filtrer efter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nulstil filter
Anvend filter

Animal Kingdom hos BR

Vil du med en tur i junglen? Så tag med dyrene fra Animal Kingdom ind i skoven og få et indblik i naturens mange fortryllende hemmeligheder. Når du leger med de fantastiske dyr, er der lagt op til mange timers sjov og underholdende leg. I skoven er det nemlig junglereglerne, der gælder, og derfor er det kun din fantasi, der gætter grænserne for legen.

 

Dyrene fra Animal Kingdom vil gerne lege med dig, så prøv at se, om du kan få elefanterne, flodhestene og krokodillerne til at holde en skøn abefest. Men pas på – måske brøler løven pludselig, og så er der lagt op til intens magtkamp mellem naturens konger. Hvis du hellere vil lege til vands end til lands, findes der også et hav af fascinerende hvaler og fisk. Tag med ned på havets dybeste bund, og se om du finder et mystisk skibsvrag eller en skattekiste fyldt med guld. Hold vejret. Havets rige er nemlig imponerende, og måske spækhuggeren eller delfinen viser dig vejen til et eventyrligt sted.

 

Leg med dinosaurer

Animal Kingdom indeholder næsten alle verdens dyr – men det er langt fra det hele. Er du eksempelvis vild med fortidens dyr, så vil du med sikkerhed også elske de farlige dinosaurer fra Animal Kingdom. Tag på en spændende tidsrejse mange millioner år tilbage i tiden, hvor der endnu ikke fandtes mennesker. Her kan du måske møde storslåede dinosaurer som blandt andet Triceratops og Parasaurolophus! Og hold så godt øje med, at der ikke lige pludselig står en dødsensfarlig kødæder lige bag dig. Tør du kigge en Tyrannosaurus Rex lige i øjnene?

Vi bruger cookies Accepter Læs mere